LULA

*Faceapp*

Fyfan säger jag... Det var inte ens kul att göra sig gammal! haha
Men men är sjukt trött ikväll och har jobbat som fan det senaste typ dygnet runt.
Sitter och pratar med Siri på telefonen så trött och kul har jag...haha
Sov gott! Imorgon är det Valborg!
KRAM LULA

 

Sunny Friday

Hej,

Idag blir det att jobba dubbelpass, först till 16 och sen tillbaka 21.30-10.30 imorgon och imorgon jobba 11-14 hos en annan kund. Så det blir en jobb helg men på Valborg ska jag fira med lite vänner. Sitter just nu på jobbet och är mätt efter mina äggmackor jag åt imorse innan man åkte till jobbet. Hoppas ni får en bra helg?!
KRAM LULA

LOVE STORY

Minns ni denna underbara låten? Jag tycker fortfarande att den är så sjukt bra och älskar videon!
MIN HELG

Hej alla läsare,

Fick bli en kvälls bloggning om min helg. I fredags var jag hemma hos min tjejkompis Linnea och gjorde middag och där av blev det lite sång efter maten med ett par glas vin. hihi ... Senare på kvällen så mötte vi lite andra vänner och hade en ganska galet kul kväll.
I lördags så va jag hemma hela dagen bakis och trött men det kunde man ju förstå.
I söndags var jag och jobbade 8-16 i Täby och sedan så mötte jag upp syrran och åt middag och åkte på ett ärende i stan.
Men man kunde förstås inte missa Kungsträdgården när man väl passerade där.
Min motivering till helgen är att det är inget jag har ångrat!
KRAM LULA
Detta var så sjukt gott och det är verkligen inte sista gånger jag äter det...Kanske inte den bästa bilden ifrån Kungsträdgården men va iallafall där en sväng...

 

 

:)

Hej,

Bjuder på min fredags outfit. Lägger ut mer om min helg senare! Hoppas ni har haft en bra helg? För det har iallafall jag haft! Sitter just nu på jobbet och senare ska till en tjejkompis och laga middag och ha trevligt...
KRAM LULA

GOOD NIGHT

Dax för att sova för ska upp tidigt att jobba imorgon .. Men skönt med fredag snart men jobbar igen på söndag så lite ledig ändå i helgen blir jag.
Blir nog utgång imorgon! 
KRAM PÅ ER!
LULA

Beach + Breakfast

Hej,

Idag blev det en tidig morgon för att jag sov hos en kompis och sen blev jag hämtad av min bror så vi åkte till Österskär och tittade på havet!
Vi åkte även förbi Parneviks hus och sedan åkte jag hem och gjorde frukost.
Är ledig idag så det blir en slappdag men ska hämta ut mitt paket som har kommit med jackan den rosa fast svart har jag beställt också.
Ska förmodligen möta några kompisar också senare men de är inte bestämt ännu... 
Hoppas ni får en fortsatt bra Torsdag?! 
KRAM LULA